Een Engels echtpaar besloot om hun huis om te toveren in een ‘gigantische speeldoos’ voor hun drie kinderen, compleet met geheime kamers, ‘Scooby Doo’ draaideuren en brandweerman palen!

38d0d3d500000578-0-image-a-4_1474911953608

Matt en Sophie White, die in Londen werken, besloten om de drukke hoofdstad samen met hun drie kinderen te verruilen voor een monumentaal boswachtershuis in Sussex. Vader Matt die heel toevallig Architect is ontwierp vervolgens een reusachtige stalen frame om daarmee de schuur bij het huis te kunnen betrekken om van het geheel een ‘familie huis vol plezier’ te kunnen maken. Het huis is zo gebouwd en ingericht dat het in een mum van tijd mogelijk is om er een enorme speelparadijs van te maken.

38d0d3f100000578-3808402-image-a-11_1475084550297

De drie kinderen, Daisy, Mia en Arthur kunnen overal in het enorme huis rennen en spelen, op ladders klimmen om zo op een andere verdieping te komen en in allerlei geheime tunnels kruipen om van kamer naar kamer te gaan. Ook hebben ze allemaal een eigen brandweerman paal in hun slaapkamers.

38d0d40600000578-0-image-a-16_1474911994120

38d0d3d900000578-0-image-a-19_1474911998795

38d0d3f500000578-0-image-a-11_1474911979164

Het huis heeft daarnaast ook een theater/bioscoopzaal, een heuse ‘James Bond’ kamer, op het het dak van het huis de nodige spullen om sterren te kunnen kijken en overal draaiende boekenkasten. Kortom, een huis vol plezier! Dit alles heeft wel meer dan een miljoen euro gekost..

38d0d3bd00000578-0-image-a-2_1474911946734

Share on Pinterest