Met zulke tropische temperaturen wil je liever geen warm kopje thee of koffie.. Maar liever een heerlijk verfrissende dorstlesser die er ook nog eens prachtig uitziet. Toch? Wij wel en sinds we kennis hebben gemaakt met sangria (plus rosé en plus champagne!) willen we niks anders meer.

fb06b88c5f946e748d877dd905862c0c6b98d4da

Ingrediënten?

750 milliliter half droge Rosé Champagne
1 handvol frambozen
1 handvol aardbeien
3/4 kopje Limoncello
1 medium citroen

Hoe?

Snijd de citroen in dunne plakjes en de aardbeien in kwartjes. De frambozen kun je meestal wel heel laten.
Voeg de vruchten en de limoncello bij elkaar. Schenk de rosé champagne erdoor en roer het geheel en bewaar het in de koelkast. Heb je geen tijd en wil je meteen genieten van je drankje? Voeg dan ijsblokjes toe.

Dat wordt genieten met een grote G!

f67346a99e7141cd380164227a1604d1c8cca4c4

Bron: The Kitchn
Share on Pinterest